Snart öppnar Hantverkarnas nya webb

Publicerad den 25 mars 2019

MEDLEM | Den här veckan öppnar nya Hantverkarna.se, en sida du kan se var som helst, när som helst.


Om några dagar slår vi upp portarna till nya Hantverkarna.se. Den nya hemsidan kommer fokusera mer på användaren än nuvarande.


- Vi har pratat med medlemmar och hantverkare som ännu inte är medlemmar. Vi har också gått igenom statistiken noggrant och för att se vad besökarna vill veta och göra när de är inne på vår sida och anpassat utseende och funktioner därefter, säger kommunikationschef Caroline Eriksson.


Om några dagar är sidan inflyttningsklar, och som hantverkare vet, betyder inflyttningsklar att det går att bo där, men det kan vara detaljer kvar att fila på. Och precis som när man flyttar in i ett nytt hus kan det vara saker som vi vill ändra på efter inflytt om vi märker att något skulle funka bättre på en annan plats än där vi placerade den först.


Den stora skillnaden för besökarna, förutom layouten, är att sidan är responsiv, alltså att den kan ses ordentligt i mobilen.


- Jag hoppas att de som besöker sidan upplever den modern och enkel att använda och att det blir den naturliga platsen att gå till för den som vill veta mer om hantverket i Sverige, säger Caroline Eriksson.


I samband med att nya Hantverkarna.se öppnar kommer Sökhantverkare.se att stänga för ombyggnad. Den öppnar åter under vecka 23, då med ny design och nya funktioner som gör det lätt att hitta en #riktighantverkare.

Lämna kommentarer

Ditt namn*

Din e-postadress*

Din kommentar*


Fält markerade med * är obligatoriska

Tipsa någon om sidan

Till e-post*

Ange e-postadressen till personen du vill tipsa om sidan

Ditt namn*

Din e-postadress*

Ditt meddelande

Fält markerade med * är obligatoriska

Fler artiklar

Hantverk i medierna

På gång