Tidningen Hantverket

Tidningen Hantverket fokuserar på hantverkets och hantverkarens förutsättningar i Sverige. Tidningen blandar aktuell näringslivsinformation med reportage och nyttiga tips som gör ditt hantverksföretagande lite lättare.


Nedan kan du ladda ner och ta del av våra tidigare nummer i .pdf-versioner.Nummer 2, 2015

Årets andra, och sista, nummer av Tidningen Hantverket handlar bland annat om hantverk med historia. Korgmakare Erica Larsson berättar om sitt yrke och företagets historia och smyckedesignern Fannie Schiavoni gör smycken inspirerad av vikingahantverk.

I tidningen får du förutom artiklarna även föreningsnyheter, frågor kring konsument/företagsjuridik och mycket mer.


Hantverket_2_2015

Nummer 1, 2015

Årets första nummer tar dig till en resa bland hantverkare och gör bl.a. nedslag hos timmermän, silversmed och blomsterkonstnär. 

 

I tidningen får du även föreningsnyheter, frågor kring konsument/företagsjuridik och mycket mer.
Hantverket_2015_nr1

Nummer 4, 2014

Nummer fyra av tidningen anno 2014 handlar bl.a. om textilkonst, historiska skatter och mästarbrevsutdelningen. 

 

I tidningen får du förutom många artiklar om hantverk även föreningsnyheter, frågor kring konsument/företagsjuridik och mycket mer.
Ladda ner Hantverket nr 4 2014

Nummer 3, 2014

Nummer tre av tidningen har varit klar ett tag och innehåller bl.a. artiklar om glasindustrin, rekonstruktion vid Gunnebo slott, och den första akademiska avhandlingen inom hantverksområdet. 

 

I tidningen får du även sedvanliga tips och råd om hur du kan förbättra ditt företags affärsnytta.
Ladda ner Hantverket Nr 3 2014

Nummer 2, 2014

Sommaren är här och därmed ett nytt nummer av tidningen Hantverket. Med tre månader kvar till riksdagsvalet bjuder hantverkets röst på en Valspecial. Vi följer även upp kampen mot blufföretagen och ser vad regeringen har gjort sedan Hantverkarna lyfte frågan för ett år sedan. Bland hantverksreportagen besöker vi en smidesverkstad, Prins Eugens Waldermarsudde och lära oss mer om schablonmålade tapeter.

 

I tidningen får du sedvanliga boktips och råd om hur du kan förbättra ditt företags affärsnytta. Vi berättar om hur du som arbetsgivare kan nyttja skyddet mot höga sjuklönekostnader, samt introducerar vår senaste medlemsförmån SMHI Byggväder. Läsning utlovas om Hantverksjobb Skåne Nordväst, ordförandeskiftet i Hässleholms Hantverksförening och Riksmötet i Gävle. Vi passar även på att hälsa Mekaniska Verkstädernas Riksförbund (MVR) välkomna som medlemmar i Hantverkarna. Glad sommar och trevlig läsning!

Ladda ner Hantverket nr 2 2014

Tipsa någon om sidan

Till e-post*

Ange e-postadressen till personen du vill tipsa om sidan

Ditt namn*

Din e-postadress*

Ditt meddelande

Fält markerade med * är obligatoriska

Hantverk i medierna

På gång